Til hovedinnhold
Bilde av Comelit porttelefon med video

Alarmsystemer

Vi har en rekke systemer å velge mellom, både når det gjelder brannalarmer og innbruddsalarmer til bedrifter og privatboliger. 

60-70 personer omkommer i boligbranner hvert år, og antall innbrudd øker stadig. Dette gjelder ikke bare storbyene, men er en tendens over hele landet. Er du smart, kan du beskytte deg selv og dine medboere/medarbeidere før det er for sent. De fleste tenker at det er så liten sjanse for at det hender akkurat dem, men jo flere som tenker slik, jo større blir sjansene for at noen av akkurat de skal rammes. Bedre føre var en etter snar, sier en. Vær smart – la MIFO installére alarm for deg. Vi har en rekke systemer å velge mellom, både når det gjelder brannalarmer og innbruddsalarmer til bedrifter og privatboliger.

BRANNALARM

MIFO leverer konvensjonelle og analoge adresserbare brannalarmsystem. Les mer om dette her.

INNBRUDDSALARM

Vi leverer og monterer innbruddsalarmsystemer fra anerkjente leverandører i markedet. Vi leverer også total anlegg for adgangskontroll og innbruddsalarm fra Assa Abloy med ARX og RCO Security med R-card. Nedslagsfeltet er alt innenfor boliger og små og mellomstore bedrifter. Vi har forskjellige typer anlegg å velge mellom og kan anbefale overføring f.eks. til Molde Brannvesen.

KOMBISYSTEMER

Boliger og mindre forretningslokaler kan en kombinasjon av brann- og innbruddsalarm integrert i samme sentralenhet være en god og kostnadsgunstig løsning. Innbruddsalarm-systemene fra Alarmgrossisten Teletec er velegnet også for slike løsninger. Alt utstyr er selvfølgelig FG-godkjent.

PORTTELEFON

Porttelefoner brukes i alle typer bygg, fra eneboliger til store leilighetskompleks. Mifo AS skreddersyr løsninger til ditt behov, alt fra enkle audio produkter til integrerte videoløsninger i smarthus.

Profilbilde av Kay Arne Westad, serviceleder IKT, lås og sikkerhet

Seviceleder IKT, lås og sikkerhet

Kay Arne Westad

Tlf: 47929232kaw@mifo.no