KABLEDE NETTVERK

Vi leverer felles kablingssystemer for data/telefoni med komponenter fra Schneider Electric sitt Actassi system. Alle anlegg utføres etter EN50173 – “Felles kablingssystemer” og testes for ønsket kategori/ sambandsklasse med egnet sertifisert tester. I dag legges det nesten utelukkende kategori 6 (klasse E) og kategori 6a(klasse Ea). Felles kablingssystem har en levetid på 10-15 år, derfor er det god praksis å legge en ytelse generasjon over det man har behov for i dag. Skal man i dag kjøre 10 Gigabit ethernet er kat 6a minimum.

datanettverk skjøtemaskin fiberFiberkabel brukes i mange tilfelle som stamkabling i bygg og mellom bygg i bedriftsinterne nett. MIFO har skjøtemaskin for fiber, og kan levere det som måtte ønskes av kabling og termineringer.

 

 

 

 

TRÅDLØSE NETTVERK

Alle har behov for å kunne koble seg opp på et trådløst nettverk, både hjemme og i det offentlige rom. For å få best mulig kapasitet i nettet, er det ofte behov for kartlegging av dekningsområdet og planlegging av utstyrsplassering.  MIFO AS skreddersyr løsninger for trådløse nettverk både til privatboliger og næringsarealer.

Vi har også gjestenett- løsninger som er ideelt for campingplasser eller andre steder med spredt bebyggelse, dette reduserer behovet for forstyrrende gravearbeider. Med to radios aksesspunkt og mesh teknologi kan vi sikre optimal dekning og hastighet over store områder.

MIFO bistår gjerne med planlegging og anskaffelse av nettverkselektronikk, dataskap, kjøleløsninger og avbruddsfrie strømforsyninger.

GJESTENETTLØSNINGER

gjestenett

Vi kan tilby løsninger fra ledende leverandører, enten det dreier seg om et enkelt punkt for kafeer eller komplette anlegg for næring og hotell. Vi har også løsninger som er ideelt for campingplasser eller andre steder med spredt bebyggelse, som unngår behovet for forstyrrende gravearbeider. Med to radios aksesspunkt og mesh teknologi kan vi sikre optimal dekning og hastighet over store områder.

 

 

Punkt-til-Punkt radiohopp
Er ofte en rimeligere investering og med lavere kostnader enn kabling eller løsninger via det offentlige telenettet på steder hvor fiber eller datakabling ikke er etablert.