varmekabel 1Isoleringsplaten T2Reflecta består av et høykomprimert EPS-materiale med et oversjikt av varmereflekterende aluminium. På plass er byggehøyden kun 13 m m inklusive varmekabel, og kan benyttes for ulike effektbehov. Med T2Reflecta slipper du å støpe varmekabelen. Underlaget kan være tre- eller betonggulv. Når platen ligger på pass er det enkelt å legge varmekabelen i sporet. OvenpåReflectaplatene legges ullpapp eller foam. Deretter legges det nye tre- eller laminatgulvet i henhold til produsentens anvisninger.

varmekabel 2Thermo-Floor® TFP 2-LEDER varmeelement som parkettunderlag har 2 stk. 1,2mm varmekabler som ligger i serpentiner med 50mm avstand mellom kablene. Varmekablene er innvevd i tekstilmatte som er laminert på en aluminiumsfolie. Aluminiumsfolien skal alltid ligge opp mot parketten. Aluminiumsfolien sikrer ekstremt jevn varmefordeling og jording av produktet. Trocellen 3003 N isolasjonsmatte må brukes som underlag for TFP 2-LEDER .
Thermo-Floor® TFP 2-LEDER varmeelement må kun installeres i tørre rom og i henhold til Installasjonsveiledning for Thermo-Floor gulvvarmesystemer.
varmekabel 3Selvklebende DevimatTM DTIF
Den limer seg til alle rengjorte og primede underlag. devimat blir liggende plant med underlaget og vil ikke flyte opp i lavtbyggende masser eller flislim. Fra Mai 2002 er varmekabelen kun i 3mm tykkelse. NYHET! DTIF-70 er svært velegnet til benyttelse under parkett/laminat.

Vil du vite mer?

Ring oss på telefon 71 25 95 60, eller Fyll ut vårt kontaktskjema