Et elektrisk varmesystem gir den laveste investeringen og er det mest energieffektive systemet. Veggovner er gunstigst økonomisk, men varmekabler foretrekkes ofte i badegulv og evt. andre gulv med kalde overflater som f.eks. flis.

Et varmesystem med moderne ovner med elektronisk regulering er basis for god økonomi. Til dette systemet bør du installere et sentralt styresystem. Det sørger for at du har komfortabel innetemperatur når du er tilstede og ellers senker temperaturen. Dette er det optimale systemet som både sparer penger for deg og miljøet for oss alle!

MIFO selger alle typer elektriske varmekilder som panelovner, varmekabler og varmepumper.

VARMEPUMPER

MIFO selger varmepumper fra Varmepumpeservice AS.
En varmepumpe er med på å redusere energiforbruket til oppvarming drastisk. Ved å installere en varmepumpe oppnår man en årlig besparelse på ca. 60-75% sammenlignet med konvensjonell oppvarming. Luft luft varmepumpe og luft vann varmepumpe gir effektiv varme i norske boliger. Les mer på våre nettsider

PANELOVNER

MIFO selger moderne panelovner som har fokus på Energi og Miljø, ovnene er klimavennlige, bruker mindre energi og bedre komfort enn tidligere.
Produktene kan ha både en tradisjonell og et moderne design i ulike farger og i glass. Ovnene har enten elektronisk termostat eller integrert digital termostat som automatisk kan senke temperaturen om natten og om dagen hvis dette ønskes. Det kan gi opp til 25% reduksjon av energiforbruk i forhold til tradisjonell oppvarming.

Glamox produkter:

varme panelovnUndersøkelser viser at energiforbruket til romoppvarming kan reduseres med 25 prosent ved dag-
og nattsenking. For skoler, kontor og andre bygg som ikke er i bruk om natten og i helger, kan besparelsen bli 40- 50 prosent. Med slike besparelser vil varmeløsninger fra Glamox i løpet av kort tid være en svært lønnsom investering.
Glamox varmeovner leveres i mange modellvarianter for boliger og næringsbygg.
Les mer om Glamox varmeproduker på www.glamox.no/varme.

Glen Dimplex produkter:

varme glen dimplex peisEn peis med den unike teknologien Opti-Myst. Flammer og røyk dannes av vanndamp. Redway er ikke bare en elektrisk peis, den er et designmøbel med eleganse og harmoniske stramme former. Plasser den på veggen og nyt en perfekt illusjon av levende flammer og røyk. Opti-Myst kan styres med eller uten varme, slik at peisen kan nytes selv i varmt vær.
Nobø Safir er en unik glassovn som i sitt moderne design utgjør det ypperste innen varmeovner. Det er glasset som er varmeelementet i ovnen, og dermed glassflaten som avgir varme til omgivelsene. Les mer på www.glendimplex.no

 

VARMEKABLER OG MATTER for alle behov.

Varmekabel

I vår del av verden er vi avhengig av boligoppvarming. Hvorfor ikke installere gulvvarme som gir en komfortabel overflatetemperatur i tillegg til ønsket lufttemperatur?  De aller fleste rom- og gulvtyper egner seg for elektrisk oppvarming. MIFO leverer gulvvarme løsninger til alle rom i boligen. På badet, i kjøkkenet, stuen, soverom, kjellerstue og alle andre rom hvor man ønsker komfortabel og behagelig. Et elektrisk gulvvarmesystem er driftssikkert og vedlikeholdsfritt.  Varmekabel gir ikke lukt eller lyd ved oppstart. Skjult forlegning sikrer høy grad av brann- og sikkerhet. Selvbegrensede varmekabler avgir forskjellig effekt i forhold til omgivelsestemperaturen, kablene kan heller ikke overopphetes. Disse kabeltypene er velegnet til frostsikring av rør, takrenner og nedløp.  Enkelte ryper er godkjent for innvendig montasje i drikkevannsrør.

www.nexans.no

www.devi.no

Varmematter

Varmematter er lavtbyggende gulvvarme som installeres nær gulvoverflaten, og gir jevn varmefordeling i rommet.  Behagelig romvarme oppnås med redusert energiforbruk. Det er løsninger for alle typer gulv enten dekket med avrettingsmasse eller rett i flislim. Det er også løsninger for parkett og laminatgulv, der det ikke er behov for støping.  For bruk i både nybygg og rehabilitering.

www.devi.no

www.thermo-floor.no

www.nexans.no

Varmluftsvifter

MIFO forhandler FRICO sine varmluftsporter, varmestrålere, varmluftsvifter, takvifter.

www.frico.no